Elementor #664

Hej Konstvänner!

Under våren har galleriet fått en fantastisk start med massor av besök och mycket intresse från många olika håll. Tanken för sommaren var att det skulle varit en blandning med olika konstnärer som hyrde in sig i galleriet, dock blev tiden för kort då många redan var uppbokade på annat håll i sommar. Men hösten är fullbokad med många spännande konstnärer och utställningar. I sommar från 06 juni och framöver kommer jag att ha öppet efter överenskommelse. Ni är välkomna att höra av er för att bestämma tid för ett besök. Tveka inte att ringa, skicka meddelande eller maila, jag är hemma för det mesta. 

Nedan följer utställningsprogammet för MadsenHärdig´s Akvarellgalleri Vintern 2022, så boka in dem redan nu i era almanackor.

Nu inför julen gör vi avsteg från akvarellmåleriet, där ni kommer träffa en spännande trio gentlemän som jobbar med olika tekniker och material.

Utställningen pågår mellan den 25 november och den 18 december. Galleriet har som vanligt öppet fredag 17–19 och lördag och söndag 11–16. Smygvernissage på fredagen den 25 november och stor vernissage lördagen den 26 november.

Här är en kort introduktion till konstnärerna och lite bilder på deras verk:

Michael Mårtensson har alltid gillat färg och design. Hans karriär började när han fick chansen att måla med andra konstnärer på Citadellet i Landskrona. Sedan dess har det rullat på med utställningar nu målar jag abstrakta tavlor i akryl men även stilmöbler, gärna rokoko och gustavianska byråer, en del med motiv och andra flerfärgade.

 Se gärna mer på Facebook: Michael Möbelkonst

Max Salo har målat tavlor på återvunnet material sedan 2015 under namnet Shabby Blueprints. En helt vanlig ritning kan vara väldigt vacker, och ändå vara en konkret bild av en vision för att göra drömmen verklig. Shabby Blueprints vill hedra ritade visioner och grafik/typografi med en tolkning på ett mänskligt och jordnära sätt.

Se gärna mer på Facebook: shabbyblueprints

Thoralf Behrens föddes i Tyskland 1964 och sedan 1990 bor jag i Lund. Tecknat och målat har jag gjort sedan barnsben. I mitten av 80-talet började jag lite lätt med olja på duk, och sedan 2012 ägnar jag mig helhjärtat åt det. Jag föredrar det klassiska oljemåleriet med motiv som bejakar och ger glädje, gärna med detaljer och med en kul story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.